Tuinontwerp

Tuinontwerp laten maken door Klamer Hoveniers

Een mooi en strak tuinontwerp laat u maken door Klamer Hoveniers. Uw tuin is natuurlijk niet zomaar een stukje grond, uw tuin is een verlengstuk van uw woning én van uzelf. U wilt dan ook dat uw tuin helemaal in lijn is met uw persoonlijke wensen en smaak. U kunt met een tuin nu eenmaal alle kanten op. Om ervoor te zorgen dat uw tuin wordt zoals u die voor ogen heeft, gaat u het beste voor een professional op het gebied van een tuinontwerp laten maken. Door uw tuinontwerp over te laten aan onze specialists, krijgt u de tuin waar u altijd van gedroomd heeft. Hoe u uw voor- of achtertuin dan ook wilt hebben, wij zorgen ervoor dat het voor elkaar komt. Lees snel verder wat we allemaal voor u kunnen betekenen of neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tuinontwerp

Uw tuin op maat en naar wens

Uw tuin is een plek waar u natuurlijk optimaal moet kunnen ontspannen. Met een tuinontwerp op maat en volledig in lijn met uw persoonlijke wensen, geniet u straks het hele jaar door in uw eigen tuin. Of het nu over uw voor- of achtertuin gaat of wat voor een woning u ook heeft, wij zorgen er altijd voor dat we tot een tuinontwerp komen waar u volledig achter staat. U kunt bij ons dan ook terecht bij tuinontwerp voor:

 • Kleine tuin
 • Rijtjeshuis
 • Met overkapping
 • Voortuin
 • Achtertuin
 • Modern tuinontwerp
 • Advies
 • Grote tuin
 • Aan huis
 • Met vijver
 • Natuurlijke tuin ontwerp en aanleg

Buiten…Gewoon… Mooier!!!

Met een een betrouwbare hovenier

Praktische indeling naar wens

Als het aankomt op een tuinontwerp zorgen we er in de eerste instantie voor dat uw tuin de juiste praktische indeling krijgt. Deze indeling is niet alleen handig, maar past ook altijd perfect bij het idee dat u voor uw tuin voor ogen heeft. Wilt u de nodige privacy in uw tuin? Dan hebben we altijd de juiste schuttingen en beplanting voor u in petto. Wilt u de juiste paden en tegels in uw tuin voor richting en sfeer? Dan hebben we altijd straatwerk op maat voor u. Wilt u het anders aanpakken op het gebied van betegeling? Dan kunt u ook voor vlonders bij ons terecht. Wilt u plek voor uw fietsen, etc.? Met ons tuinontwerp krijgt u een tuin die praktisch en handig is ingedeeld.

Stijlvol tuinontwerp

Naast praktisch moet een tuinontwerp natuurlijk vooral mooi en stijlvol zijn. Het is immers de stijl die zorgt voor het juiste gevoel en de gewenste sfeer. Wilt u volop zon in uw tuin of wilt u juist wat schaduw creëren met planten en/of een overkapping? Wilt u veel groen in uw tuin of wilt u ook een mooi terras met verlichting waar u lekker kunt ontspannen met vrienden en familie? Wilt u uw favoriete planten en bloemen volop terugzien in uw tuin? Door met u in gesprek te gaan over uw wensen, zorgen we ervoor dat uw tuin helemaal in lijn is met uw verlangens op het gebied van stijl en sfeer. We brengen uw wensen en de afmetingen van uw tuin in kaart om ervoor te zorgen dat alles perfect past én goed tot zijn recht komt.

tuin laten ontwerpen

Ons werk in beeld

Groen boven alles

Als hoveniersbedrijf hebben we groen uiteraard hoog in het vaandel staan. De tuin is per definitie een plek waar planten en bloemen floreren. Zodra het aankomt op tuinontwerp spelen we altijd met ideeën voor planten, struiken, kleuren, lijnen, hoogte en diepte. Met onze ervaring en specialistise kunnen we van elke tuin een waar groen feestje maken. We zorgen ervoor dat u uw favoriete planten, bloemen, bomen en struiken krijgt en dat deze bijdragen aan de door u gewenste sfeer. Ook zorgen we er met ons tuinontwerp voor dat al het groen de praktische indeling van uw tuin versterkt.

Contact

Heeft u een bepaalde droomtuin voor ogen? Wilt u van uw huidige tuin echt uw ideale tuin maken? Kies er dan voor om een tuinontwerp te laten maken door de professionals van Klamer Hoveniers. Met onze jarenlange ervaring brengen we uw wensen en dromen in kaart. Vervolgens maken we een tuinontwerp dat praktisch en stijlvol is. Daarbij houden we altijd oog voor de natuur. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons telefonisch op 06 – 34942823. U kunt ons ook mailen via info@klamerhoveniers.nl. We helpen u graag verder met uw tuinontwerp.