Tuinaanleg

Tuinaanleg met oog voor de natuur

Wilt u een tuin laten aanleggen? Wilt u dat dit wordt gedaan door ervaren professionals die oog voor de natuur hebben? Laat uw tuin aanleggen door de ervaren vaklieden van Klamer Hoveniers. Door de tuinaanleg over te laten aan onze specialists, krijgt u de tuin waar u altijd van gedroomd heeft. Of u nu uw bestaande tuin wilt laten veranderen of voor een nieuwe, complete tuinaanleg gaat. Hoe u uw voor- of achtertuin dan ook wilt hebben, wij zorgen ervoor dat het helemaal geregeld wordt. Lees snel verder wat we allemaal voor u kunnen betekenen op het gebied van tuinaanleg of neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Tuinaanleg Klamer Hoveniers

Onze voordelen

U wilt uw tuinaanleg natuurlijk overlaten aan mensen met kennis en ervaring. Tuinaanleg is niet voor niets een vak apart. U laat het aanleggen van een tuin dan ook het beste over aan ervaren professionals die weten waar ze mee bezig zijn. Door voor onze vaklieden te gaan, kiest u niet alleen voor ervaring, maar ook voor een luisterend oor. We luisteren namelijk altijd naar uw persoonlijke wensen. We brengen in kaart wat voor een tuinaanleg u wilt en we zorgen er daarna voor dat de tuinaanleg ook precies zo wordt gedaan. Met tuinaanleg door ons wordt u dus volledig ontzorgd. Met ons bent u verzekerd van de volgende voordelen:

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Creatief met oog voor de natuur
  • Groen staat voorop
  • Tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud
  • Volledig ontzorgd

Buiten…Gewoon… Mooier!!!

Met een een betrouwbare hovenier

Tuinaanleg kosten

Een vraag die we vaak krijgen is “Wat kost een tuin aanleggen?” De kosten en de prijs van een nieuwe tuin aanleggen, hangt af van verschillende factoren. Ten eerste is de oppervlakte van uw tuin erg belangrijk voor de kosten van tuinaanleg. We brengen de afmetingen van uw tuin dan ook altijd goed in kaart om een duidelijk beeld van de kosten te krijgen. Daarnaast zijn ook uw wensen voor tuinaanleg van belang voor de kosten. Bij grotere wensen en projecten komen natuurlijk vaak hogere kosten kijken dan bij relatief kleine wensen en ideeën, zoals voor de tuinaanleg van een kleine tuin of een bestaande tuin veranderen.

Tuinaanleg met stijl

Als u kiest voor tuinaanleg wilt u natuurlijk dat uw tuin mooi en stijlvol is. De juiste stijl zorgt er nu eenmaal voor dat u die gedroomde sfeer in uw tuin krijgt. Wilt u vooral veel zon in uw tuin? Of wilt u juist wat plekken met schaduw door bijvoorbeeld planten of een overkapping? Wilt u veel groen in uw tuin? Of wilt u ook een terras waar u het hele jaar door heerlijk op kunt vertoeven? Wilt u veel van uw favoriete planten, bomen, struiken en bloemen in uw tuin? Met onze tuinaanleg op maat zorgen we ervoor dat het voor elkaar komt. Wilt u juist een wilde tuin aanleggen? We brengen uw wensen en de mogelijkheden uitstekend in kaart. Zo zorgen we ervoor dat uw tuinaanleg helemaal wordt zoals u het wilt hebben.

Tuinaanleg door Klamer Hoveniers

Ons werk in beeld

Oog voor groen

Als hoveniersbedrijf hechten we natuurlijk veel waarde aan groen. De tuin is van oudsher een plek waar planten en bloemen floreren. Als het gaat over tuinaanleg spelen we altijd met ideeën voor planten, struiken, kleuren, lijnen, hoogte en diepte. Met onze ervaring en specialistise zorgen we door middel van tuinaanleg altijd voor een groen feest in uw tuin. We zorgen ervoor dat u uw favoriete planten, bloemen, bomen en struiken krijgt en dat deze de gewenste sfeer versterken. Ook zorgen we er met onze tuinaanleg voor dat al het groen de praktische indeling van uw tuin optimaliseert.

Contact

Droomt u al lange tijd van de perfecte tuin? Wilt u uw huidige tuin laten aanpassen aan uw persoonlijke tuinwensen? Ga dan voor professionele tuinaanleg door de ervaren vaklieden van Klamer Hoveniers. Met onze jarenlange ervaring brengen we uw wensen en dromen in kaart. Daarna zorgen we voor tuinaanleg die helemaal past bij uw wensen en verlangens. Daarbij houden we altijd oog voor de natuur. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons telefonisch op 06 – 34942823. U kunt ons ook mailen via info@klamerhoveniers.nl. We helpen u graag verder met uw tuinaanleg.