Tuin renovatie

Tuinrenovatie door Klamer Hoveniers

Heeft u een eigen tuin, maar merkt u dat u al langere tijd niet van deze tuin kunt genieten? Dan is het de hoogste tijd voor een tuinrenovatie door de professionals van Klamer Hoveniers. Of u nu net een nieuw huis heeft gekocht waarbij er nog veel aan de tuin moet gebeuren of er al langere tijd niks meer aan de tuin van uw oude huis is gedaan. Door middel van een tuin renovatie wordt ervoor gezorgd dat uw tuin weer helemaal wordt zoals u deze wilt hebben. Met uw tuin laten opknappen, krijgt u uw ultieme droom tuin. Lees snel verder hoe Klamer Hoveniers u helpt met een tuinrenovatie of neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tuin renovatie

Geniet van onze voordelen

Een tuinrenovatie laat u natuurlijk over aan mensen met kennis en ervaring. Een tuin laten opknappen is niet voor niets een vak apart. U laat uw tuin renovatie dan ook het beste over aan ervaren vaklieden die weten wat ze doen. Door voor onze specialists te gaan, kiest u niet alleen voor ervaring, maar ook voor een luisterend oor. We horen namelijk graag wat uw wensen zijn. We maken samen met u duidelijk hoe u uw droomtuin wilt hebben en we regelen daarna dat uw tuin renovatie ook precies zo gedaan wordt. We ontzorgen u dus helemaal. Kies voor ons en geniet van de volgende voordelen:

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Creatief met oog voor de natuur
  • Groen staat voorop
  • Tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud
  • Volledig ontzorgd

Buiten…Gewoon… Mooier!!!

Met een een betrouwbare hovenier

Uw tuin laten opknappen voor ultieme ontspanning

Als er één plek is die ideaal is voor ontspanning, dan is het wel de tuin. Of het nu om de voor- of achtertuin gaat, de tuin is ook altijd een visitekaartje van uw woning. Ziet de tuin er niet uit? Dan ziet de woning er niet uit. Als uw tuin verwilderd is geraakt of als u gewoon eens iets anders voor uw tuin wilt, is tuinrenovatie dé oplossing. Onze professionals gaan altijd met u het gesprek aan en maken een plan op maat op basis van uw wensen. Op die manier kunnen we u met onze tuin renovatie ook echt uw droomtuin garanderen. Gaat u akkoord met het plan voor de tuin renovatie? Dan gaan we meteen aan het werk in uw tuin. Bij ons bent u verzekerd van volledige ontzorging.

Kosten van tuinrenovatie

“Wat zijn de kosten van een tuin renovatie?” Die vraag krijgen we vaker bij Klamer Hoveniers. De kosten van een tuin renovatie hangen af van verschillende punten. Als eerste punt is de grootte van uw tuin natuurlijk belangrijk. Hoe groter de tuin, hoe hoger de kosten. We brengen de afmetingen van uw tuin dan ook altijd duidelijk in kaart om een goed beeld van de kosten te kunnen maken. Daarnaast zijn uw wensen voor de tuin renovatie ook erg belangrijk. Hoe meer u aan uw tuin wilt laten doen, hoe meer het gaat kosten. Onze specialists zorgen er altijd voor dat ze van tevoren een duidelijke kostenindicatie voor uw tuinrenovatie maken.

Tuin renovatie Klamer Hoveniers

Ons werk in beeld

Mooi en stijlvol

Een tuinrenovatie is er natuurlijk voor om te zorgen dat u uw tuin krijgt in de stijl die u voor ogen heeft. De juiste stijl zorgt ervoor dat u die perfecte sfeer in uw tuin krijgt. Wilt u bijvoorbeeld veel ruimte voor de zon in uw tuin? Of wilt u juist plaats maken voor de schaduw door middel van beplanting of een overkapping? Wilt u voor veel groen zorgen met een tuin renovatie? Of wilt u ook de ruimte voor een terras om lekker op te kunnen ontspannen? Van verlichting tot pergola’s en vlonders; Klamer Hoveniers zorgt ervoor dat het voor elkaar komt met de tuin renovatie. U vertelt, wij doen!

Groen boven alles

Als echte hoveniers houden we uiteraard van groen. Een tuin renovatie is dan ook dé manier om ervoor te zorgen dat al het groen goed tot zijn recht komt in uw tuin. Bij een tuin renovatie spelen we ook altijd met ideeën voor beplanting, struiken, bomen en bloemen. Vertel ons welk groen u voor uw tuinrenovatie wilt, en we verwerken het in het plan zoals u wenst. Zo zorgen we ervoor dat uw planten, bloemen, bomen en struiken de gewenste sfeer ondersteunen en versterken. Tot slot zorgen we er met onze tuin renovatie voor dat al het groen de praktische indeling van uw tuin versterkt.

Contact

Is uw tuin aan het verwilderen? Heeft u een nieuw huis met tuin gekocht en moet deze nog in lijn met uw wensen worden gemaakt? Kies dan voor een tuinrenovatie door de ervaren professionals van Klamer Hoveniers. Met onze jarenlange ervaring brengen we uw wensen en dromen in kaart. Daarna zorgen we voor een tuin renovatie die volledig past bij uw wensen en verlangens. Daarbij houden we altijd oog voor de natuur. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons telefonisch op 06 – 34942823. U kunt ons ook mailen via info@klamerhoveniers.nl. We helpen u graag verder met uw tuinrenovatie.