Tuin verbouwen

Tuin laten verbouwen door Klamer Hoveniers

Uw tuin verbouwen laat u over aan de ervaren vaklieden van Klamer Hoveniers. Of u nu een nieuw huis heeft gekocht met een tuin eraan die (nog) niet naar wens is. Of wanneer u simpelweg bent uitgekeken op de stijl en sfeer van uw huidige tuin. Wij zorgen ervoor dat u uw droomtuin helemaal op maat krijgt door middel van tuin verbouwen. Lees snel verder hoe we u verder helpen of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tuin verbouwen

Ontspan weer heerlijk in eigen tuin

Voor veel mensen is de voortuin het visitekaartje van hun huis. Daarnaast is de achtertuin vaak een plek voor ontspanning. Om ervoor te zorgen dat zowel voor- als achtertuin hun werk doen, is de tuin verbouwen soms noodzakelijk. Om ervoor te zorgen dat het verbouwen van uw tuin helemaal naar wens gebeurt, gaan we altijd met u in gesprek over uw wensen. Op basis daarvan maken we een plan voor uw droomtuin. Gaat u daarmee akkoord? Dan ontzorgen we u compleet en verbouwen we uw tuin helemaal zoals u die wilt hebben.

Buiten…Gewoon… Mooier!!!

Met een een betrouwbare hovenier

Tuin verbouwen kosten

We krijgen met regelmaat de vraag wat de kosten zijn van een tuin verbouwen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van het formaat van uw tuin en uw persoonlijke wensen. Hoe groter uw tuin is en hoe meer u in uw tuin wilt laten verbouwen, hoe hoger de kosten uitpakken. Denk hierbij aan het laten (bij)planten van bomen, struiken en bloemen. Of het laten plaatsen van een overkapping of een vlonder. We maken altijd van tevoren een heldere kostenindicatie voor tuin verbouwen. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Onze voordelen

Uw tuin laten verbouwen doet u natuurlijk niet zomaar; u wilt dat uw tuin uw droomtuin wordt. Daarom bieden onze specialists altijd een luisterend oor. Zo zorgen we ervoor dat u ook echt de tuin krijgt waar u altijd al van gedroomd heeft. Kies voor ons en geniet van de volgende voordelen:

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Creatief met oog voor de natuur
  • Groen staat voorop
  • Tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud
  • Volledig ontzorgd

Tuin verbouwen

Ons werk in beeld

Contact

Bent u uitgekeken op uw huidige tuin? Of wilt u uw nieuwe tuin helemaal in eigen stijl laten maken? Kies dan voor tuin verbouwen door Klamer Hoveniers. Onze ervaren professionals maken van uw tuin uw absolute droomtuin. Daarbij houden we altijd oog voor de natuur. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor tuin verbouwen te bespreken. U bereikt ons telefonisch op 06 – 34942823. U kunt ons ook mailen via info@klamerhoveniers.nl. We helpen u graag verder.