Tuinonderhoud

Tuinonderhoud door een professionele hovenier

Voor tuinonderhoud schakelt u de ervaren vaklui van Klamer Hoveniers in. Onze hoveniers zorgen er op een professionele en vakkundige manier voor dat uw tuin weer helemaal netjes is voor een eerlijke prijs. Of u nu eenmalig groot onderhoud aan uw tuin wilt laten doen of regelmatig klein onderhoud, bij Klamer Hoveniers bent u aan het juiste adres om uw tuin mooi, schoon, sfeervol en stralend te laten houden. Zo kunt u altijd heerlijk ontspannen in uw tuin. Lees snel verder wat ons tuinonderhoud allemaal voor u kan betekenen of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Tuinonderhoud

Uw voordeel bij Klamer Hoveniers

Er kunnen natuurlijk verschillende redenen zijn waarom u uw tuinonderhoud overlaat aan iemand anders. Misschien heeft u er simpelweg zelf geen zin in, heeft u er geen tijd voor of bent u er om wat voor een reden dan ook zelf niet meer toe in staat. Onze ervaren hoveniers zijn niet alleen bijzonder ervaren, ze bieden ook altijd een luisterend oor voor uw wensen op het gebied van tuinonderhoud, groot of klein. Met ons tuinonderhoud bent u verzekerd van het volgende:

 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Creatief met oog voor de natuur
 • Groen staat voorop
 • Tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud
 • Volledig ontzorgd

Buiten…Gewoon… Mooier!!!

Met een een betrouwbare hovenier

Wat we allemaal in uw tuin doen

Als het aankomt op tuinonderhoud ontzorgen we u dus volledig. Wilt u eenmalig groot tuinonderhoud? Dat is geen probleem. Wilt u juist regelmatig onderhoud zodat uw tuin altijd netjes en verzorgd blijft? Dat doen we ook met alle plezier voor u. Als het aankomt op tuinonderhoud doen we, afhankelijk van uw wensen, onder andere de volgende klussen voor u:

 • Borders beplanten: we beplanten graag (opnieuw) uw border.
 • Snoeien: we zorgen ervoor dat uw bomen en hagen netjes zijn.
 • Onkruid wieden en bestrijden: we halen onkruid weg en zorgen ervoor dat het niet meer terugkomt.
 • Grasmaaien: we maaien uw gras en we zorgen ervoor dat uw gazon er weer netjes en strak uitziet.
 • Tegels schoonspuiten: we spuiten tegels schoon en verwijderen algen.
 • Boomverzorging: we snoeien/kappen en verzorgen uw bomen en struiken.
 • Tuin leegruimen: we verwijderen al het ongewenste uit uw tuin.
 • Kruien en ophogen: we kruien zand en grond en verhogen eventueel uw bestrating.

Kosten tuinonderhouden

De kosten van tuinonderhoud hangen af van diverse factoren. Denk hierbij aan arbeidskosten, de hoeveelheid groenafval, de toepassing van gereedschappen en de andere producten en materialen die nodig zijn. Daarnaast is ook de omvang van uw tuin belangrijk. Hoe groter uw tuin is, hoe meer tuinonderhoud er over het algemeen gedaan moet worden. We bespreken daarom van tevoren graag met u de mogelijkheden voor uw tuinonderhouden. Hierbij maken we uiteraard ook kostenindicatie. Op die manier komt u met tuinonderhoud nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Klamer Hoveniers voor al uw tuinontwerp, -onderhoud en -aanleg.

Ons werk in beeld

Momenten voor tuinonderhoud

Zoals u misschien weet, vraagt elke tijd van het jaar om zijn eigen vorm van tuinonderhoud. Klamer Hoveniers vertelt u graag meer over wat er welk seizoen nodig is voor uw tuin.

Lente

Nadat er in de winter van het jaar relatief weinig gebeurt in de tuin, begint in de lente weer van alles te bloeien. Hierbij kan elke tuin wel wat hulp gebruiken. U denkt hierbij aan snoeien, bemesting en misschien ook wel het planten van nieuwe bloemen en struiken. In de lente zorgt u ervoor dat alles mooi en goed van start door uw tuin te laten onderhouden.

Zomer

In de lente en de herfst laat u in feite het grootste onderhoud plegen. In de zomer gaat het vooral om het bijhouden van de tuin. Zo kan in de zomer uw gazon met regelmaat gemaaid worden, kunnen uw planten en struiken bewaterd worden en kan er wat snoeiwerk gedaan worden. Gaat u op vakantie in de zomer? Dan is een hovenier inhuren voor tuinonderhoud al helemaal een uitstekend idee.

Herfst

Net als in het voorjaar mag er in het najaar veel tuinonderhoud gedaan worden. Om ervoor te zorgen dat uw bomen, struiken en planten de winter goed doorkomen, kunnen we deze voor u snoeien. Wilt u enkele planten en struiken laten herplanten? Daar is de herfst ook uitermate voor geschikt.

Winter

Op het gebied van tuinonderhoud is er aan het einde van het najaar en aan het begin van de winter een belangrijke taak: de tuin winterklaar maken. Met dit tuinonderhoud zorgt u ervoor dat uw tuin de winter kan overleven. Uw tuin kan dan in de lente weer tot volle bloei komen. Onze hoveniers zorgen er dan ook met alle plezier voor dat uw tuin de winter goed en wel doorkomt.

Contact

Bent u op zoek naar een professionele hovenier voor het onderhouden van uw tuin? Kies dan voor tuinonderhoud door de ervaren vaklieden van Klamer Hoveniers. We zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar door netjes en verzorgd uitziet. Daarbij houden we altijd oog voor de natuur. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U bereikt ons telefonisch op 06 – 34942823. U kunt ons ook mailen op info@klamerhoveniers.nl. We helpen u graag met uw tuinonderhoud.