Ecologische tuinen

Klamer Hoveniers – Natuurlijke tuin aanleggen

Ecologische tuinen laat u aanleggen door de ervaren hoveniers van Klamer Hoveniers. Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Wilt u uw huidige tuin eens op de schop gooien? Kies dan voor een ecologische tuin aanleggen om het zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk aan te pakken. Lees snel verder hoe de ecologische tuinen van ons u daarbij helpen of neem gerust contact met ons op om de opties te bespreken.

Ecologische tuinen

Ecologische tuinen en natuurlijke materialen

Ecologische tuinen zijn natuurlijk tuinen waarin zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de natuur en duurzaamheid. In ecologische tuinen wordt dan ook zoveel mogelijk gebruikgemaakt van duurzame materialen. Denk hierbij aan houten plantenbakken, houten tuinmeubilair en bestrating van milieuvriendelijk materiaal, zoals houtsnippers, grind of schelpjes. Qua hout maken we dan ook altijd gebruik van hout met het FSC- of PEFC-keurmerk.

Buiten…Gewoon… Mooier!!!

Met een een betrouwbare hovenier

Ruimte voor dierenleven

Als ecologische tuinarchitect snappen we als geen ander dat er in een ecologische tuin ruimte moet zijn voor dierenleven. Daarom zullen we in alle ecologische tuinen die we aanleggen zorgen voor een goede basis voor dierenleven. Denk hierbij aan nectarplanten voor vlinders en bijen, insectenhotels, vijvers en vogelhuisjes. Het is niet alleen leuk om veel dieren naar uw ecologische tuin te trekken, het is ook nog eens goed voor de natuur. Zo verkleint u met ecologische tuinen uw bijdrage aan de opwarming van de aarde.

Onze voordelen

Als u kiest voor ecologische tuinen, wilt u uiteraard dat uw ecologische tuin wordt aangelegd door een ervaren en gespecialiseerde hovenier. Onze ecologische tuinarchitect luistert altijd naar uw wensen om u zo uw ecologische tuin op maat te bieden. Met ons krijgt iedereen dus ecologische tuinen helemaal naar wens. Met ons geniet u van de volgende voordelen:

  • Meer dan 10 jaar ervaring
  • Creatief met oog voor de natuur
  • Groen staat voorop
  • Tuinontwerp, tuinaanleg en onderhoud
  • Volledig ontzorgd

Ecologische tuinen

Ons werk in beeld

Contact

Wilt u met uw tuin bijdragen aan een betere wereld? Wilt u een tuin die bruist van het dierenleven? Kies dan voor één van de ecologische tuinen van Klamer Hoveniers. We maken van uw tuin de natuurlijke tuin waar u altijd al van droomde. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor tuin verbouwen te bespreken. U bereikt ons telefonisch op 06 – 34942823. U kunt ons ook mailen via info@klamerhoveniers.nl. We helpen u graag verder.